fbpx

Badestamp description

I nettbutikken til Norsbadstue kan du kjøpe en spabad eller en badestamp i tre fra produsenten. Vi bruker vår 12 år lange erfaring og den mest moderne teknologien for å tilby deg de beste prisene på badestamper. Norsbadstue er en av de raskest voksende firmaene i industrien. Derfor vil du finne det største utvalget av tilbehør for badestamper, de mest moderne og eksklusive spabad og badestamper i tre til de beste prisene. For de som ønsker en gjør-det-selv badestamp tilbyr Norsbadstue glassfiberstamp for innbygning. I tillegg produserer Norsbadstue tilpassede badestamper etter kundens ønske:

  • Naturlig Tre: Gran eller Lerk
  • Termotre
  • Forskjellige farger og teksturer av fiberglass

Hvis du ønsker å kjøpe en spabad eller en liten badestamp i tre uten ovn, kan du be om det og kundestøtten vil kontakte deg. Produksjonstiden på badestampen tar kun 5-10 virkedager. Du kan også konsultere kundestøtten om andre spørsmål: hvordan bestille badestamp eller hvordan regne ut fraktkostnader. Vil vil hjelpe deg med å finne den beste løsningen på dine ønsker!

Beste pris fra produsenten, et bredt utvalg (70+) av modeller, beste kvalitet på badestamper og kunde-orienterte tjenester – disse er hovedgrunnene til å kjøpe badestamp på Norbadstues Nettbutikk. Vi tilbyr det største utvalget av badestamper fra produsenter til best pris i Norge. Norsbadstue er trygge på kvaliteten på deres produkter og tilbyr 2-års garanti på alt utstyret.