fbpx

Badestamp i tre description

Du kan kjøpe badestamper av høy kvalitet fra produsenten gjennom Norbadstues nettbutikk. En moderne badestamp i tre er et flott alternativ eller tilskudd til bassenget fordi den kan brukes året rundt.

Når du kjøper en badestamp i tre, husk at de er laget av tre som kan deformeres naturlig. Det betyr at en badestamp i tre, tilpasser seg omgivelsene, spesielt til nåværende fuktighetsnivå. Avhengig av måten treet er behandlet på, kan den absorbere eller fordampe fuktighet som resulterer i at  badestampen i tre  utvider seg eller krymper. For å kunne nyte badestampen din i mange år fremover bør du følge produsentens anbefalinger for behandling og vedlikehold.

Norsbadstues nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av badestamper i forskjellige typer tre:

  • Billige badestamper laget av gran, har de grunnleggende tre-egenskapene: hardhet og motstandsdyktig mot fuktighet og råte. I tillegg er treolje av gran veldig bra for kroppen, spesielt for de med lungesykdom og røykere.
  • Premium badestamp I tre er laget av lerke som inneholder mye kvae. Lerken råtner ikke i vann, det blir faktisk hardere, derfor er vedfyrte badestamper i lerk veldig populære. Når lerk kommer i kontakt med varmt vann, produserer det essensielle oljer som hjelper til å normalisere blodtrykket.
  • Badestamper er laget av termo-moderert tre som har blitt behandlet i høy temperatur. Som et resultat av dette, absorberer termotre vann flere ganger dårligere og produserer ikke noe kvae; det har en mettet homogen farge og trenger ikke noen spesiell behandling.

Det vanlige Badestamp byggesettet fra vår butikk inkluderer: seter (antall avhenger av størrelse), trapper, drenering og ringer i rustfritt stål: løsne dem hvis produktet utvider seg, eller stram dem hvis den tørker inn. Du kan bestille Badestamp byggesett og bygge badestampen selv.

Vi har tillit til kvaliteten på våre produkter og gir 2-års garanti.