Badestamp i tre fra produsent: byggesett eller ferdig montert

Er en vedfyrt stamp riktig for meg?

Du kan kjøpe en badestamp i tre av høy kvalitet fra produsenten gjennom Norskbadstues nettbutikk. En moderne badestamp i treverk er et flott alternativ eller tilskudd til et basseng fordi den kan brukes året rundt.

Når du kjøper en vedfyrt stamp bør du huske på at de er laget av tre som kan deformeres naturlig. Det betyr at en badestamp tre tilpasser seg omgivelsene – spesielt til nåværende fuktighetsnivå. Avhengig av måten treet er behandlet på, kan det absorbere eller fordampe fuktighet som resulterer i at en trestamp utvider seg eller krymper. For å kunne nyte din badestamp i tre i mange år fremover bør du følge produsentens anbefalinger for behandling og vedlikehold.

Hvilket tre er best egnet til badestampen i tre?

Norskbadstues nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av badestamper i forskjellige typer tre:

  • Rimelig vedfyrt stamp laget av gran har de grunnleggende tre-egenskapene: hardhet og motstandsdyktig mot fuktighet og råte. I tillegg er treolje av gran veldig bra for kroppen, spesielt for de med lungesykdom og for røykere.
  • Premium badestamp i treverk er laget av lerke som inneholder mye kvae. Lerken råtner ikke i vann, den blir faktisk hardere, og derfor er vedfyrte badestamper i lerk veldig populære. Når lerk kommer i kontakt med varmt vann, produserer den essensielle oljer som hjelper til med å normalisere blodtrykket.
  • Trestamp laget av termo-moderert tre som har blitt behandlet i høy temperatur. Som et resultat av dette, absorberer termotre vann flere ganger dårligere og produserer ikke noe kvae; det har en mettet homogen farge og trenger ikke noen spesiell behandling.

Det ordinære Badestamp-byggesettet fra vår butikk inkluderer: seter (antall avhenger av størrelse), trapper, drenering og ringer i rustfritt stål: løsne dem hvis produktet utvider seg, eller stram dem hvis det tørker inn. Du kan bestille Badestamp-byggesett og bygge badestampen selv.

Vi har tillit til kvaliteten på våre produkter og gir 2-års garanti.

Handlekurv