En badestamp i glassfiber er et fantastisk alternativ til den tradisjonelle badestampen i tre

Badestamp i glassfiber av moderne materialer

Pragmatiske og rasjonelle kunder velger Badestampmateriale i Fiberglass – moderne materialer ved hjelp av effektiv teknologi. Produksjonsprosessen er en kostbar og arbeidskrevende prosess som krever litt spesialutstyr og høye kvalifikasjoner,
noe Norskbadstue-produsentene har mestret til perfeksjon.

Fordeler med glassfiber:

  • gode estetiske kvaliteter. Man oppnår et bredt fargespekter som ikke begrenses av standardfarger. Vi bruker spesielle tilsetninger for å få nye og virkelig unike farger på våre stamper, inkludert perleeffekten.
  • et bredt spekter av tillatte brukstemperaturer, noe som er ideelt for klimaforholdene i Europa.
  • mindre utsatt for forvitring (ingen sprekker, ingen sveisesømmer, farger falmer ikke og blir ikke gule)
  • enkelt vedlikehold
  • du kan virkelig spare energiutgifter: Glassfiber har lav ledningsevne og gjør at du sparer penger når du bruker strøm eller andre energiressurser. Dessuten kan en badestamp i glassfiber også varmes opp med polyuretanskum.
  • de er enkle å rengjøre
  • du kan bruke alle oppvaskmidler.

Stort utvalg av former og størrelser for vedfyrt badestamp i glassfiber

Badestamper i glassfiber fra Norskbadstue produseres i forskjellige former: rund, oval, firkantet og åttekantet. Varmeapparatet kan festes både innvendig og utvendig. Grunnsettet kan suppleres med ekstra tilbehør: isolerende deksel, hydromassasje, LED.m.m. for å gi ekte spa-effekt.

Hvorfor bør du kjøpe badestamp fra Norskbadstue?

Vår 15-årige erfaring gjør at vi trygt kan si at når du bestiller en badestamp i glassfiber i nettbutikken Norskbadstue, får du garantert et produkt av høy kvalitet, samt en mulighet til å velge de mest optimale løsningene og den beste konfigurasjonen til en optimal pris!

Om nødvendig kan du alltid kontakte vår kundeservice. De vil hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for ditt sted og budsjett!

Handlekurv