fbpx

Description Badestamp i glassfiber

Pragmatiske og rasjonelle kunder velger Badestamp i glassfiber laget av moderne materialer ved hjelp av effektiv teknologi. Produksjonen av slike spabad  er en kostbar og arbeidskrevende prosess som krever litt spesialutstyr og høye kvalifikasjoner.

Badestamp i glassfiber er et fantastisk alternativ til den tradisjonelle badestampen i tre:

  • Spabad i glassfiber  har gode estetiske kvaliteter. Deres brede fargespekter er ikke begrenset av standardfarger. Vi bruker spesielle tilsetninger for å få nye og virkelig unike farger på våre stamper,  inkludert perleeffekten..
  • Badestamp i glassfiber har et bredt spekter av tillatte brukstemperaturer for, noe som er ideell for klimaforholdene i Europa.
  • Badestamp i glassfiber  er mindre utsatt for tidseffekter (ingen sprekker, ingen sveisesømmer, farger falmer ikke og blir ikke gule)
  • Du kan virkelig spare energiutgifter: Glassfiber har lav ledningsevne og gjør at du sparer penger når du bruker strøm eller andre energiressurser. Dessuten kan Spabad i glassfiber  også varmes opp med polyuretanskum.
  • De er enkle å rengjøre – du kan bruke alle oppvaskmidler.

Badestamp i glassfiber fra  Norskbadstue  produseres i forskjellige former: rund, oval, firkantet og åttekantet. Varmeapparatet  kan festes både innvendig og utvendig. Spabad  er utstyrt med ekstra tilbehør:  isolert deksel,  hydromassasje,  LED.m.m. for å gi ekte SPA-effekt. Vår 12-årige erfaring gjør at vi trygt kan si at når du bestiller en badestamp i glassfiber i nettbutikken  Norskbadstue, får du garantert et produkt av høy kvalitet, samt en mulighet til å velge det maksimalt mulige og den beste konfigurasjonen til en optimal pris!

Om nødvendig kan du alltid kontakte vår kundeservice, som vil hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for ditt sted og budsjett!