fbpx

description_Badstutønne

Du kan bestille en utendørs badstue Norsbadstues nettbutikk. Utendørs badstue  fra Norskbadstue er en ideell løsning for de som ønsker en sauna raskt og billig. Våre modeller av utendørs sauna krever ikke fundamenter forhåndsinstallert eller byggetillatelser, derfor kan de flyttes fra en plass til en annen når du ønsker å endre på området.

Med tanke på kundens ønsker, tilbyr vi to typer utendørs badstuer til salgs:

  • badstue byggesett hjelper deg å bygge din egen sauna på kun en dag. Dette alternativet er det mest populære alternativet av kunder som ikke ønsker å betale for mye i transport. Frakten på utendørs sauna byggesett er mye billigere på grunn av størrelsen.
  • Ferdigmontert badstue kan brukes så fort det har blitt montert på området.

Vi har 12-års erfaring og bruker den aller nyeste teknologien for å tilby deg best pris og et stort utvalg av utendørs badstuer:

  • Koselig badstutønne med garderobe eller utendørs sittegruppe
  • Store ovale badstutønner for store selskaper
  • Små utendørs badstuer for 2-3 personer: Vertikal badstutønne eller kompakt badstutønne 1,6 m

Alle alternativene av utendørs saunaer til salgs kan du finne i vår katalog. Du kan velge den utendørs badstuen som passer best for deg, velge konstruksjonsmateriale: gran eller termotre og takfarge. Det finnes også ekstra alternativer: elektrisk eller vedfyrt oppvarmer, maling, ekstra vinduer, lys og andre sauna-tilbehør som lar deg designe badstuen etter ditt ønske. Norskbadstue er trygg på kvaliteten og tilbyr 2-års garanti på alle delene.

Vår kundestøtte vil gledelig svare på alle spørsmål og hjelpe deg å gjøre det riktige valget!