Stort utvalg av Tønnebadstuer til en god pris

Hvorfor bør du kjøpe din tønnebadstu fra Norskbadstue?

Tønnebadstu er en original og nyttig løsning for din hage eller hytte. Den største fordelen til tønnebadstuen er at den er kompakt og passer for de som har begrenset hus- eller hyttetomt. Norskbadstue er et av de mest dynamisk utviklende selskapene, og derfor kan vi tilby deg de beste prisene på badstutønner.

Hovedfordelene :

  • Lav vekt. Slik kan den enkelt plasseres på et hvilket som helst grunnlag
  • Originalt rundt design -En saunatønne er billigere enn tradisjonelle rektangulære utendørs sauna
  • Rask oppvarming takket være den kompakte formen og dens mangel på vinkler som forhindrer sirkulasjon av den varme luften
  • Billig i drift; en tønnebadstu krever ikke mye elektrisitet eller fyringsved. Tønnebadstuen bruker 20% mindre energi, hvilket er mye lavere enn tradisjonelle saunaer
  • De er laget av naturlig tre av høy kvalitet
  • Det er mulig å bruke den som en mobil sauna på grunn av dens lave vekt og lille størrelse.

Badstutønne for enhver smak

Norskbadstues nettbutikk presenterer et bredt utvalg av tønnebadstuer til salgs med forskjellige parametere. Dimensjonen på en utendørs sauna avhenger av hvor mange mennesker som skal bruke den samtidig. Den største størrelsen på badstutønner er 5 meter, og den minste størrelsen er på bare 1.6 meter. Avhengig av dine preferanser kan du kjøpe en badstutønne med kun ett damprom eller en modell som inkluderer både et damprom, garderobe og utendørs sittegruppe hvor du kan slappe av etter varmebehandling. Den ordinære Badstutønnen er 2 til 2.2 m høy – det vil si at den vil være komfortabel for til og med de høyeste personene.

Vår katalog vil hjelpe deg å velge en ideell konfigurasjon som passer deg: tønnebadstu med panoramavinduer, elektriske badstuovner eller de beste Harvia vedovnene, badstuebelysning, gulv av or og mye mer.

Når vi i Norskbadstue forhandler med kunder ønsker vi å gjøre alt vi kan for å gjøre kunden 100% tilfreds med designet, tekniske karakteristikker og pris. Det er nettopp derfor ditt produkt vil bli perfekt! Vi er trygge på vår produktkvalitet og tilbyr 2 års garanti for utendørs sauna og tilbehør.

Handlekurv