fbpx

description_oval_badstu

Du kan bestille en utendørs sauna fra produsenten gjennom Norsbastues nettbutikk. Ovale badstutønner fra Norsbadstue er en ideell løsning for de som ønsker en sauna til den beste prisen. Våre utendørs badstue-modeller krever ikke fundamenter eller byggetillatelser, og derfor kan de flyttes fra et sted til et annet når du ønsker å endre plassering. Vi tilbyr to typer utendørs badstuer etter kundens ønsker:

  • Badstue Byggesett hjelper deg å bygge din egen sauna på kun én dag. Dette er det mest populære alternativet blant kunder som ikke ønsker å betale så mye i transport. Frakten på utendørs saunabyggesett blir betydelig billigere på grunn av størrelsen.
  • Ferdigmontert badstue kan brukes så fort den har blitt montert på området.

Oval badstutønne er vår spesialmodell, og den har vært et vellykket eksperiment som skulle forbedre den populære badstutønnen. Modellen beholder de fine linjene samtidig som våre ingeniører økte det indre volumet betraktelig. Samtidig beholder den ovale badstutønnen sin største fordel som er at den varmes opp veldig raskt takket være de runde hjørnene. Vi mener at kompaktheten til den ovale badstutønnen er en ekstra fordel siden området der den skal monteres kun trenger 3 meter bredde og 4.1 meter lengde. Denne modellen gir størst innvendig plass og bedre funksjonalitet ved å dele opp interiøret i to områder: damp-rommet og garderoberommet. Prosjektet oval badstutønne fra Norsbadstue lar deg komfortabelt akkommodere 4 personer i modellen Utendørs sauna med Utvendig Sittegruppe, og 6 personer i modellen uten utendørs sittegruppe. Når du kjøper Utendørs badstue kan du velge mellom ulike typer oppvarming basert på din preferanse og ditt område: elektrisk oppvarmer eller vår beste Harvia vedfyrte oppvarmer. Norsbadstues nettbutikk tilbyr ikke bare best pris for ovale badstutønner, men tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør slik at du kan lage ditt ideelle prosjekt: alder gulv, maling, ekstra vinduer, belysning og mer.

Hvis du har noen spørsmål om hvordan du bestiller Utendørs badstue, som hvordan du kan transportere Oval badstutønne til din adresse eller spørsmål om utstyret, er vår salgsavdeling alltid klar til å hjelpe deg med ditt valg! Det er tre-kvaliteten, enkel montering, detaljerte produkter og ærlighet om dine ønsker som gjør at folk velger å kjøpe Utendørs badstue fra Norsbadstue! En ferdigmontert oval sauna er et godt tilbud, og du vil være sikker på å få høy kvalitet siden vi tilbyr 2-års garanti på alle våre produkter.