fbpx

Glassfiberkar description

Norsbadstues Nettbutikk tilbyr et bredt utvalg med Glassfiberkar: både runde, ovale, oktogonale og firkantede.

Når du kjøper Glassfiberkar til din badestamp får du følgende fordeler:

  • Det er helt trygt å bruke: produktet har en jevn overflate som ikke er glatt.
  • Enkel å vedlikeholde: det holder å vaske Badestampen innvendig med oppvaskmiddel, dette fjerner mesteparten av fett og olje.
  • Badestampmateriale i Fiberglass er beskyttet mot skrap og mekaniske skader takket være moderne produksjonsteknologier.
  • Et bredt utvalg farger og teksturer av fiberglass: på tradisjonelle blanke farger eller perleeffekt, vil ikke fargen falmes eller gulne over tid.
  • Pålitelig: ingen sprekker og ingen sveisesømmer gir fullstendig beskyttelse mot lekkasjer.
  • Lavt vannforbruk: Glassfiberkar til badestamp er designet slik at vannforbruket blir mindre enn badestamper i tre siden benken er integrert i veggene og gulvet.
  • Boblebad eller Hydromassasjesystemer for å skape effekten av et ekte Utendørs boblebad

Kjøper du Norsbadstue Glassfiberkar, anbefaler vi også å fullføre det med en Ved-fyrt Ovn, dette er fordi originale komponenter lar deg nyte opplevelsen i din badestamp maksimalt. Vi er sikre på kvaliteten på våre produkter og gir 2-års garanti på Glassfiberkar og alle elementer. Når du kjøper Glassfiberkar på Norsbadstue sin nettbutikk kjøper du direkte fra en av Europas største produsenter av utendørs badstuer og badestamp for hager med 11 års erfaring. Vi tilbyr det største utvalget av Glassfiberkar fra produsenter med de beste prisene i Norge.

Hvis du trenger hjelp med å velge, vennligst kontakt våre spesialister og vi vil hjelpe deg med å finne en løsning som passer for deg. Våre beste priser på Glassfiberkar til badestamp vil garantert overaske deg på en positiv måte!