Nyt luksus og avslapning i hagen: Norsbadstue er stolt av å presentere sine Premium Klasse Badestamper.

Vi har investert all vår kunnskap og 12 års erfaring i å produsere dette innovative produktet – Badestamp «Quattro» med Glassfiberkar for 8 personer. Hybrid «Quattro» er den største og mest romslige vedfyrte Jacuzzien i vår produktrekke. Dette er en flott løsning for store familier eller de som liker å feste med venner siden badestampen med tilbehør kan komfortabelt akkommodere 8 til 10 personer.

Denne hybridmodellen blir ofte sammenlignet med vanlige Boblebad, men glassfiberstamp «Quattro» fra Norsbadstue har en rekke ekstra fordeler. Blant dem er enkel og rask montering, at glassfiberstampen er flyttbar og til en god pris.

Denne badestampen er laget av termotre av høy kvalitet med fiberglassdeksel. Det gir et flott utseende, beskyttelse mot temperaturforandringer og lett vedlikehold. Vi bruker kun miljøvennlige materialer som er trygt for kroppen. På denne måten vil du og barna dine sette pris på denne modellen.

Fordelene med glassfiberstamp «Quattro»:

  • Varmer vannet raskt ved å bruke vedovn og konservering av varme med en elektrisk oppvarmer;
  • Unik rektangulær form: glassfiberstampen “Quattro” er designet så ergonomisk at den lar deg sitte i den mest komfortable posisjonen når du slapper av i en Vedfyrt Badestamp;
  • Selv om den har liten størrelse og ganske lite volum (1400L) kan vår badestamp komfortabelt akkommodere opp til 10 mennesker;
  • Denne glassfiberstampen kan brukes på vinteren og når som helst når det passer for deg (i motsetning til vanlige boblebad, som ikke kan skrus av i temperaturer under 0°).

Vi påstår med tillit at «Quattro» er den Beste badestampen i kategorien «Stor Badestamp i Glassfiber».

I vår nettbutikk kan du kjøpe badestamp med forskjellige konfigurasjoner avhengig av ditt budsjett: Badestamp i glassfiber eller glassfiberstamp med tilbehør. Vi tilbyr det største utvalget av Badestamptilbehør: du kan velge farge og tekstur på fiberglasset (vanligvis blanke farger eller sjarmerende perleeffekt), deksel med og uten varmeisolering, lys med forskjellige moduser, hodestøtter, rensefilter, Boblesystem og Hydromassasjesystem (for å skape en effekt av Vedfyrt Boblebad), osv. Du kan også velge de beste alternativene til Vedfyrt Ovn, som hjelper til med fyring og rengjøring. Bare legg dem til din ordre og sett sammen din egen Badestamp i glassfiber selv! «Quattro» er en badestamp som er klar for montering. Hvis du har noen spørsmål angående priser på badestamper, vennligst kontakt våre spesialister og vi vil finne den rette løsningen for deg. Du kan finne et bredt utvalg løsninger for din hage på vår hjemmeside i seksjonen Shop, som viser badestamper.

For det første jobber Norsbadstue hardt for å sikre at kundene er 100% fornøyd med designet, tekniske spesifikasjoner og priser. Det er derfor ditt produkt vil være perfekt!

Vi er trygge på kvaliteten på våre produkter og gir en 2-års garanti på Vedfyrte Badestamper og alt utstyr.

Handlekurv