Ny Norskbadstue-logo

bilde Ny-Norskbadstue-logo-3

Ny Norskbadstue-logo

Varemerket Norskbadstue ønsker den nye 2020-sesongen velkommen med et fornyet design.

bilde Ny Norskbadstue-logo-1

Vår siste logo eksisterte i over 2  år. I løpet av denne perioden har selskapet vårt vokst fra å være et lite privat selskap til å bli et fullverdig medlem av en av de største butikkjedene , i tillegg til at selskapet har endret seg mye internt. Vi bestemte oss derfor for at dette også skulle være synlig på utsiden.

Den nye logoen er et symbol på Norskbadstues oppgraderinger.
Norskbadstue AS er i dag den eneste offisielle forhandleren i Norge som leverer Utendørs badestamp og  Badstue fra en av de største europeiske produsentene.

I hjertet av den nye stilen har vi beholdt den blå fargen – fargen på vann og himmel, fargen på ro, vennlighet og avslapning; og supplert den med den varme fargen på tre som symboliserer kos, komfort og vårt øko-vennlige produkt.

I første  del av logoen viser vi den klassiske runde Badestamp ovenfra – en svært viktig modell for oss, som sparket i gang Norskbadstues raske vekst. Vi tror at i fremtiden vil produkter fra Norskbadstue  være lett gjenkjennelig kun på grunn av dette elementet, uten å nevne merkenavnet.

bilde Ny-Norskbadstue-logo-2

Den brede, solide skriften fremhever vår tillit til produktkvalitet og vårt omdømme, mens de avrundede bokstavformene symboliserer den funksjonelle og estetiske perfeksjonen til de myke linjene vi gjenskaper i hver  Badestamp  og  Badstutønne.

Den nye logoen er supplert med slagordet “Outdoor living dream”, som viser vårt ønske om å hjelpe folk med å skape private spadrømmer i hagen eller på terrassen. Nå kan fritiden din bli fylt av gode følelser og lyse hendelser –  uten tretthet og rutine.

Logoen er designet for å gjenspeile kjerneverdiene til merkevaren – pålitelighet, avslapning og komfort.

Nå kan du feire vår og fornyelse med Norskbadstue! Vi har utarbeidet interessante nye produkter i kategoriene  Badestamp  og  Utendørs badstue, de mest gunstige rabatter og spesialtilbud, fantastiske konkurranser og selvfølgelig god stemning for deg!

Drømmen om friluftsliv – du trenger ikke lenger å bare drømme, med Norskbadstue  har du råd til å gjøre drømmen din til virkelighet!

Del dette innlegget