Hvorfor bør du velge Norskbadstue?

HVORFOR BØR DU VELGE NORSKBADSTUE?

Her kan du finne de beste grunnene som vil være avgjørende i valget ditt av utendørs badstutønne eller vedfyrt badestamp hos Norskbadstue. Ved å kjøpe fra oss, vil du bli fornøyd med den høye kvaliteten på badstutønnene / de vedfyrte badestampene, samtidig som du mottar gaver og stilige bonuser.

pic høye-kvaliteten-på-badstutønnene_no

1. Høykvalitets produkt

Vi får et høykvalitetsprodukt takket være:

  • moderne utstyr og miljøvennlige materialer i høy kvalitet;
  • spesielt trente spesialistingeniører som konstant utvikler og legger ny teknologi inn i produksjonen;
  • ved å teste hver eneste Utendørs Badstutønne og vedfyrte badestamp før de sendes til kunden;
  • ved å ta hensyn til alle ønsker og bemerkninger fra kundene våre.

Som resultat, har produktet et attraktivt design og utseende, og er også praktisk og lett å bruke.

pic Kundeorientert-service_no

2. Kundeorientert service

Prioritetsprinsippet for selskapet vårt er individuell tilpasning til hver  kunde. Den profesjonelle assistansen og støtten du får fra salgsteamet kan tilfredsstille selv de mest utfordrende kundene. Lederne i Norskbadstue hjelper deg å velge den perfekte utendørs badstutønna eller badestampen i tre spesielt for deg og din beliggenhet!

pic Produkt-fra-produsent

3. Produkt fra produsent

Når du kjøper fra Norskbadstue kjøper du direkte fra et av de største Europeiske produsentene av Utendørs Badestamper og Vedfyrt badestamper med 15 års erfaring. Det betyr: kvalitetssikring, pålitelighet, konkurransedyktige priser, muligheten til å oppnå tilleggsbonuser, tilbud og gaver, organisering av produktleveranse. I gjennomsnitt sender ut 250 enheter Utendørs badstutønner og vedfyrt badestamper på én måned.

pic Moderne-Utstyr

 

4. Moderne Utstyr og Materialer av høy kvalitet

  • Produserer et bredt utvalg av utendørs Badstutønner og badestamper
  • Utfører innovering, får med de viktigste globale trendene;
  • Tilfredsstiller  kundens individuelle ønsker

pic Bredt utvalg

5. Bredt utvalg i produksjon

Utvalget vår inkluderer mer enn 30 Utendørs Badstutønnemodeller og 100 modeller av vedfyrt badestamper. Et bredt utvalg av tilbehør sørger for “SMART” hjelp som passer til vår utendørs badstutønnen eller trebadestampen, og gir dem et enkelt design og brukervennlighet.

pic Fornøyde-kunder

6. Fornøyde kunder

Dette er en viktig kvalitetsindikator for kvaliteten på arbeidet vårt og kundens tilfredshet.  Anmeldelsene om Norskbadstue kan du se på her.

pic Salg_NOK_Norskbadstue7. Fleksibel pris

Vi tilbyr hele tiden et utvalg av muligheter for tilleggsbonuser og rabatter (for antall bestilt, for å  promotere på  Facebook og Instagram, for anmeldelse og bilde av produktet etter å ha installert det), som gir deg muligheten til å delta i det nåværende kundemotivasjonsprogrammet. Hvordan får du ekstratilbud eller bonus?

pic toarsgaranti

8. Toårsgaranti

Vi tilbyr en 2 års garanti på alle utendørs badstutønner og vedfyrt badestamper hos Norskbadstue. Vi er sikre på og ansvarlige for kvaliteten på produktet vårt med riktig produsering og ordentlig oppfølging.