Slik gjør vi det

Slik gjør vi det

1. De beste bartreslagene for utendørs badstuer og badestamper

Når vi produserer utendørs badstuer og badestamper bruker vi gran, furu,  lerk og  termotre av høy kvalitet fordi de er eksepsjonelt holdbare og knapt utsatt for insektangrep og råte. Bartre har en behagelig aroma og naturlig lys farge, mens termotre er  mørkere og mer praktisk. Vi velger bare treslag som vokser i nordlige skoger, ettersom de har en optimal fuktighetsindeks.  Disse treslagene forfaller eller sprekker ikke med tiden, og du vil derfor ha glede av Norskbadstues badestamper og utendørs badstuer i lang tid.

bilde 2 de beste bartreslagene for utendørs badstuer og badestamper
bilde 2 de beste bartreslagene for utendoers badstuer og badestamper

2. Sikker og praktisk glassfiber

Norskbadstue benytter kun moderne og effektiv teknologi. Når vi for eksempel produserer innervegger i glassfiber til badestamper, bruker vi førsteklasses tyske innovative komposittmaterialer. Produksjonen krever spesialutstyr og høy kvalifisering. Derfor får våre kunder en badestamp som ideelt passer til europeiske klimaforhold, og som er lett å vedlikeholde. En badestamp med innervegg av  glassfiber har gode estetiske egenskaper og kan leveres i mange farger. Glassfiber verken sprekker, falmer eller blir gult med  tiden. Badestamp i glassfiber velges av moderne og rasjonelle kunder!

bilde 1 sikker og praktisk glassfiber
bilde 3 sikker og praktisk glassfiber
bilde 2 sikker og praktisk glassfiber
bilde 4 sikker og praktisk glassfiber

3. Pålitelige og holdbare ovner fra Norskbadstue

Varmeovner for Norskbadstue badestamper er pålitelige, effektive og holdbare.  Den høye kvaliteten på våre varmeovner støttes av vår mangeårige erfaring og våre kunders vurderinger. Vi produserer både innvendige og utvendige  badestampovner som er mer populære. Norskbadstue varmeovner  har en optimal størrelse og veggtykkelse som er nødvendig for rask og effektiv oppvarming av badestampen. Ovnene er laget av aluminium av høy kvalitet og rustfritt stål med lang holdbarhet. I gjennomsnitt kan alle våre ovner varme opp badestamper i løpet av 1-3 timer.

bilde 1 paalitelige og holdbare ovner fra norskbadstue
bilde 2 paalitelige og holdbare ovner fra norskbadstue
bilde 3 paalitelige og holdbare ovner fra norskbadstue

4. Moderne utstyr i produksjonen av utendørs badstuer og badestamper

For å produsere utendørs badstuer og badestamper bruker vi det beste og mest moderne utstyret og avansert teknologi. Dette gjør at vi kan holde tritt med verdensomspennende trender i HjemmeSpa-markedet, og lage produkter tilpasset kundenes behov. Maskiner fra verdensledende produsenter av trebearbeidingsutstyr er installert i Norskbadstueы produksjonsanlegg. Erfarne spesialister og ekte håndverkere kontrollerer produksjonsprosessen og gjør treмукл til komfortable og stilige badestamper eller utendørs badstuer til hagen din.

bilde 1 moderne utstyr i produksjonen av utendoers badstuer og badestamper
bilde 2 moderne utstyr i produksjonen av utendoers badstuer og badestamper
bilde 3 moderne utstyr i produksjonen av utendoers badstuer og badestamper

5. Manuell montering av utendørs badstuer og badestamper

Hver ansatt har sitt  ansvarsområde, noe som reduserer risikoen for feil og gjør det mulig å opprettholde standarder og kvalitet på et høyt europeisk nivå. Norskbadstues fordel er manuell montering. Denne tilnærmingen gjør det mulig å være oppmerksom på alle utfordringer og problemer.  Risikoen for produksjonsfeil blir derfor minimert. I tillegg blir alle monterte badstuer og badestamper testet, og den endelige ytelsesinspeksjonen blir utført før de ferdige produktene blir sendt til kundene.

bilde 1 manuell montering av utendoers badstuer og badestamper
bilde 3 manuell montering av utendoers badstuer og badestamper
bilde 2 manuell montering av utendoers badstuer og badestamper
bilde 4 manuell montering av utendoers badstuer og badestamper

6. Norskbadstue produktemballasje

Vi utstyrer de ferdige utendørs badstuene og badestampene  med ovn  og  ekstra tilbehør, lager forsterkede innpakking,  setter på adresseetiketter og sjekker adressen. Deretter lagres produktene på et tildekket varmt lager til de er klare til forsendelse.

bilde 1 norskbadstue produktemballasje
bilde 2 norskbadstue produktemballasje

7. Norskbadstue har en øko-effektiv produksjon

Samtidig som vi lager produkter som beskytter og forbedrer helsen din, må vi  også tenke på og ta hensyn til bevaring av miljøet. Produksjon til Norskbadstue er øko-effektiv, uten avfall og helt trygg. Vi tar også vare på våre ansattes helse ved hjelp av kraftige ventilasjon- og luftrensesystemer, noe som er nødvendig når man arbeider med tre.

bilde 1 norskbadstue har en oeko effektiv produksjon
bilde 2 norskbadstue har en oeko effektiv produksjon

8. Effektiv logistikk er vår prioritet

Vår kundeservice-avdeling vil alltid hjelpe deg med transportordninger ved å velge det beste tilbudet og en god pris. Norskbadstue samarbeider kun med ledende transportselskaper i Europa som f.eks. DHL, DSV, Dachser  og andre. En av våre prioriteringer er å ha pålitelige og sertifiserte budleveranser. Vi bryr oss om våre kunder og er alltid beredt til å tilby en passende løsning for å matche dine omstendigheter: lastebil, skip og til og med helikopter.

bilde 1 effektiv logistikk er vaar prioritet
bilde 2 effektiv logistikk er vaar prioritet
bilde 3 effektiv logistikk er vaar prioritet

9. Du kan enkelt montere og installere en utendørs badstue og badestamp selv

En utendørs badstue eller badestamp i tre kan leveres enten ferdigmontert eller umontert med detaljerte og enkle monteringsanvisninger og tegninger. Badestamper med innvendige vegger av glassfiber leveres kun ferdigmontert. To personer kan enkelt montere en badestamp på én dag, mens en utendørs badstue kan monteres i løpet av 1-2 dager.  Det umonterte alternativet velges vanligvis av kunder som ikke ønsker å betale for mye for transport,  da  levering av en umontert utendørs badstue er mye billigere på grunn av størrelsen. En ferdigmontert utendørs badstue eller badestamp kan brukes rett etter  at  de er korrekt plassert.

bilde 1 du kan enkelt montere og installere en utendoers badstue og badestamp selv
bilde 3 du kan enkelt montere og installere en utendoers badstue og badestamp selv
bilde 2 du kan enkelt montere og installere en utendoers badstue og badestamp selv
bilde 4 du kan enkelt montere og installere en utendoers badstue og badestamp selv

10. Utendørs badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede.

Så gjenstår det bare å varme opp badestampen eller din utendørs badstue og invitere venner på fest. Eller du kan bare nyte litt kvalitetstid med familien din og samtidig forbedre helsen! Eller du kan ha en romantisk date med din elskede, glemme kjas og mas i hverdagen, se på stjernene og drømme om noe vakkert. En utendørs levende drøm. Men du trenger ikke å bare la det bli med drømmen; med Norskbadstue kan drømmen din bli til virkelighet!

bilde 1 utendoers badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede
bilde 4 utendoers badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede
bilde 2 utendoers badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede
bilde 5 utendoers badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede
bilde 3 utendoers badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede
bilde 6 utendoers badstue og badestamp er ditt private spa og din daglige glede

Hele spekteret av Norskbadstue-produkter finnes i vår nettbutikk på en lenke nedenfor

LES MER