BETALING:

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi kortbetaling, Vipps, fakturabetaling, delbetaling og direktebetaling via nettbank.

FAKTURA BETALING:

For å kunne betale med faktura i Svea Bank må du oppgi personnummer eller organisasjonsnummer. Det kreves også at du er over 18 år og registrert i Norge. Den vanlige kredittsjekken finner sted etter at du har lagt igjen dine personlige opplysninger i kassen. Hvis en kredittrapport blir tatt, vil en kopi bli sendt til deg.
Dersom du ikke får faktura som valgmulighet i kassen, kan det skyldes for eksempel kredittvurderingen din eller at du har oppgitt feil informasjon. Når du velger en faktura kan det av sikkerhetsmessige årsaker være behov for å identifisere deg med Mobil BankID. Du vil motta din faktura på e-post fra Svea Bank når vi har sendt bestillingen din.

LEVERING:

Vi leverer over hele Norge og samarbeider med ulike transportører. Vi leverer til Svalbard etter forespørsel. Fraktprisene beregnes normalt ut fra postnummer, vekt og volum. Vi tilbyr FRI FRAKT på alle badstuer byggesett til postnummer under 7800. I Nord-Norge tilkommer fraktkostnad.
Mer om hvordan vi levere de ulike badstumodellene finner du her – LEVERING>>>

PRODUSENT:   SAUNASELL, ESTLAND

Spesifikasjoner:

Et rom badstuhytte med overbygg
Vegg: 40mm standard tykkelse, gran, kan leveres med 70mm vegger også
Gulv: impregnert tre ramme C24 kvalitet, gulv planker av gran 24mm tykkelse, sluk i gulv
Dør: Herdet glassdør 8mm, 690x1870mm, tonet
Vindu: 8mm herdet glass, tonet, med treramme
Benker: to nivå, bredde på 400mm og 600mm, laget av or, utvendig benken laget av gran
Tak: Bitumen Shingel, tre ramme C24 kvalitet, badsturom tak isoleres med 30cm PIR isolasjon, tak planker 24mm tykkelse, gran

Inngangs fra overbygg side
Badsturom mål: 2000 x 2000 mm
Tak mål: 2090 x 2090 mm

Byggesett pakkestørrelse BxLxH : 1200 x 3650 x 1250, vekt 1400kg

Tegninger:

Halden S Badstuhytte - Norskbadstue
Halden S Badstuhytte - Norskbadstue
Handlekurv