Levering

NORSKBADSTUE

0
år+
I bransjen
0
+
Fornøyde kunder (Trustpilot)
0
+
Badestamper (levert)
0
+
Badstuer (levert)

Levering

- Vi leverer over hele Norge

Vi leverer til Svalbard etter forespørsel.
Fraktprisene beregnes normalt ut fra postnummer, vekt og volum. Hos oss kan hver kunde enkelt beregne fraktprisen ved å skrive inn postnummeret på produktsiden.

- Ekstraservice for Badestamper og Utendørs badstutønner.

Installasjons-, monterings- eller tilkoblingstjenester er ikke inkludert i prisen, med mindre annet er avtalt.

- Levering

Alle badestamper leveres stående på siden på en pall og løftes ned av sjåføren ved hjelp av en løftelem bak på lastebilen.

Badstuer leveres med en 17 meter semitrailer uten kran, med mindre annet er avtalt. Kunden må ha losseutstyr på stedet for å løfte pakken ned fra lastebilen.

  • Vi bruker pålitelige og velprøvde transportselskapet som DHL,Ferroline Schenker og Bring.
  • Du kan bestille levering til en spesifikk dato som passer best for deg mot et pristillegg.
  • Fraktselskapet vil kontakte deg direkte før levering.
  • Kjøperen er ansvarlig for at lastebilen eller 17 m semitrailer for å nå lossepunktet uten problemer. Hvis adkomsten er begrenset ber vi om beskjed om det på tidspunktet for bestilling.
  • Eventuell mislykket eller returnert forsendelse kan føre til ekstra kostnader for kjøperen.

Vi bryr oss om våre kunder og er derfor alltid klare til å tilby den leveringsløsningen som passer best til deres forhold: med lastebil, skip eller til og med med helikopter.

- Kundens ansvar

Kjøperen er ansvarlig for å sjekke varene for fullstendighet og transportskader umiddelbart ved levering. Meld til oss om pakken eller deler du mottok har skader. Hver forsendelse er forsikret.
Husk å ta vare på pakkedokumentet som følger med leveransen. Dokumentet inneholder produksjonsdatoen samt navnene på de som har pakket og gjennomført kvalitetskontroll. Dersom det skulle oppstå behov for reklamasjon eller behov for å supplere deler, er disse opplysningene avgjørende for å finne de riktige delene.

- Kundeorientert service

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, vennligst kontakt oss på e-post info@norskbadstue.no eller telefon +47 215 69 813. Vår kundeservicen vil gjerne hjelpe deg med å ta det riktige valget og finne de beste produktene for deg: Badestamp, Utendørs badstutønne, Grillhytte.

Handlekurv