PRODUSENT:   INMEDIAS RES, ESTLAND

Modell ICON 200
Størrelse LxBxH, cm200x210x205
Byggesett pakkemål, cm200x120x120
Vekt, kg~900
Badsturom lengde, cm160
Terrasse lengde, cm27
Badsturom kapasitet, pers.~4
Antall rom1
Oppvarmingstid~1h

BETALING:

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi kortbetaling, Vipps, fakturabetaling, delbetaling og direktebetaling via nettbank.

FAKTURA BETALING:

For å kunne betale med faktura i Svea Bank må du oppgi personnummer eller organisasjonsnummer. Det kreves også at du er over 18 år og registrert i Norge. Den vanlige kredittsjekken finner sted etter at du har lagt igjen dine personlige opplysninger i kassen. Hvis en kredittrapport blir tatt, vil en kopi bli sendt til deg.
Dersom du ikke får faktura som valgmulighet i kassen, kan det skyldes for eksempel kredittvurderingen din eller at du har oppgitt feil informasjon. Når du velger en faktura kan det av sikkerhetsmessige årsaker være behov for å identifisere deg med Mobil BankID. Du vil motta din faktura på e-post fra Svea Bank når vi har sendt bestillingen din.

LEVERING:

Vi leverer over hele Norge og samarbeider med ulike transportører. Vi leverer til Svalbard etter forespørsel. Fraktprisene beregnes normalt ut fra postnummer, vekt og volum. Vi tilbyr FRI FRAKT på alle badstuer byggesett til postnummer under 7800. I Nord-Norge tilkommer fraktkostnad.
Mer om hvordan vi levere de ulike badstumodellene finner du her – LEVERING>>>

Om Termotre:

Termotre er ikke bare estetisk tiltalende, men også bemerkelsesverdig slitesterkt. Prosessen med å varme treverket mellom 180-230° uten oksygen reduserer treets evne til å absorbere vann, noe som gir økt holdbarhet.

Fordelene med TERMOTRE inkluderer:
-Lengre levetid
-Motstandsdyktig mot råte
-Minimal krymping eller svelling
-Redusert spreking
-Forbedret bæreevne

Anbefaling: Selv om termotre har en naturlig beskyttelse, vil den, som alle andre tretyper, gradvis gråne under UV-stråling. For å bevare treets skjønnhet, anbefaler vi behandling med en trebeskyttelsesbeis.

Fundamentet til en badstue behøver ikke være så komplisert, men det må være ganske solid for å tåle vekten av badstuen. Et jevnt betongfundament anbefales, men det finnes også andre alternativer som kan benyttes, for eksempel platting/terrasse, godt presset pukk og grus, heller, lecablokker osv. Det finnes også justerbare terrasseføtter som enkelt kan justeres ved behov. Det er viktig at fundamentet under støttebeina på badstuen er jevnt og i vater.

Dersom du bestiller "Montering av badstuen på stedet" av oss, må fundamentet være klart ved snekkerne ankomst. De tar kun seg av monteringen av badstuen og ikke fundamentet. Dersom fundamentet ikke er klart, vil monteringen bli avlyst og kunden blir fakturert for hele arbeidsdagen til snekkerne.

Fundamentet eksempler:

Handlekurv