BETALING:

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi kortbetaling, Vipps, fakturabetaling, delbetaling og direktebetaling via nettbank.

FAKTURA BETALING:

For å kunne betale med faktura i Svea Bank må du oppgi personnummer eller organisasjonsnummer. Det kreves også at du er over 18 år og registrert i Norge. Den vanlige kredittsjekken finner sted etter at du har lagt igjen dine personlige opplysninger i kassen. Hvis en kredittrapport blir tatt, vil en kopi bli sendt til deg.
Dersom du ikke får faktura som valgmulighet i kassen, kan det skyldes for eksempel kredittvurderingen din eller at du har oppgitt feil informasjon. Når du velger en faktura kan det av sikkerhetsmessige årsaker være behov for å identifisere deg med Mobil BankID. Du vil motta din faktura på e-post fra Svea Bank når vi har sendt bestillingen din.

LEVERING:

Vi leverer over hele Norge og samarbeider med ulike transportører. Vi leverer til Svalbard etter forespørsel. Fraktprisene beregnes normalt ut fra postnummer, vekt og volum. Alle badestampene leveres stående på siden på en pall og løftes ned av sjåføren. Vær oppmerksom på at vi tilbyr ikke plassering eller installasjon av badestampene i hagen din.
Mer om levering finner du her – LEVERING>>>

PRODUSENT:   SAUNASELL, ESTLAND

  • Diameter – 208 cm
  • Vekt (kg) – 250
  • Trepanel – termotre
  • Tykkelse – 21 mm
  • Kapasitet – 4-6 Pers.
Handlekurv