Om oss

Velkommen til Norskbadstue AS

– Din Destinasjon for Kvalitets Utendørsprodukter!

Om oss

NorskBadstue AS er ikke bare en nettbutikk; det er en familieeid bedrift som setter kundetilfredshet og lidenskap for utendørs livsstil først. Hos oss finner du et bredt utvalg av førsteklasses utendørsprodukter, inkludert badstuer, grillhytter og badestamper. Med fokus på kvalitet og personlig service har vi vokst fra en drøm til en velrenomert destinasjon for alle som ønsker å berike sine utendørs opplevelser.

Historien vår begynte i 2018, da Sergei Visnevski, en lidenskapelig kokk på heltid, bestemte seg for å følge sin drøm og starte NorskBadstue AS. Med en visjon om å introdusere tønnebadstuer til det norske markedet, begynte Sergei og hans kone Aukse reisen med å dele sin kjærlighet til utendørslivet med andre. Selv om starten var utfordrende og salget gikk tregt, ga deres utholdenhet og engasjement snart resultater.

I dag er NorskBadstue AS en av de ledende leverandørene av utendørsprodukter i Norge. Vi er stolte av å tilby en unik opplevelse for våre kunder, fra det øyeblikket de utforsker vårt brede utvalg på nettet til det øyeblikket produktet blir levert og satt opp hjemme hos dem.

Norskbadstue AS
Norskbadstue AR visualisering

Innovasjon og Kundeservice

Vi er stolte over å være blant de første i Norge som tilbyr en nettbutikk med AR-visualisering av våre produkter. Med vår innovative teknologi kan du nå “prøve” våre badstuer og badestamper hjemme før du tar den endelige beslutningen. Vi ønsker å gjøre kjøpsopplevelsen så enkel og trygg som mulig, derfor tilbyr vi fleksible betalingsmetoder som faktura og nedbetaling. Hos oss er det ingen forskuddsbetaling før varen er sendt til deg.

I 2023 ble vi kåret til Gasell-2023 av DN, som en av Norges raskest voksende bedrifter. Denne anerkjennelsen motiverer oss til å fortsette å levere produkter av høy kvalitet og enestående kundeservice.

Som en familiebedrift setter vi våre kunder først. Fra det øyeblikket du legger inn en bestilling hos oss, tar vi personlig ansvar for å organisere leveringen og tilbyr omfattende monteringsveiledning.

Produktene våre på TV- skjermen!

Vår lidenskap for utendørslivet har også fanget oppmerksomheten til TV-verden. Våre produkter har blitt vist frem på flere populære TV-programmer, inkludert “Neste sommer”, der vår trestamp med innvendig ovn ble brukt til stor glede av skuespillerne.
I tillegg kunne seerne se vår badstutønne på “Folle og Almaas bygger hus”, der Jon Almaas personlig sørget for å sette opp badstuen til Ivar og Pernille.

Vi på NorskBadstue AS er lidenskapelig opptatt av å skape utendørs oaser for våre kunder, og vi ser frem til å være din partner på reisen mot en mer avslappet og behagelig livsstil. Utforsk vårt utendørs produkt utvalg og ta det første skrittet mot ditt eget utendørs paradis!

HVA SIER KUNDENE VÅRE OM OSS?


NORSKBADSTUE

0
år+
I bransjen
0
+
Fornøyde kunder (Trustpilot)
0
+
Badestamper (levert)
0
+
Badstuer (levert)

Handlekurv