Om Oss

OM OSS

Hvordan begynte det hele?

Norskbadstue AS er den eneste offisielle forhandleren i Norge som leverer utendørs badstuer og badestamper fra en av de største europeiske produsentene.

For øyeblikket består vårt nettverk av fem representasjonskontorer i forskjellige land:

 • Norskbadstue i Norge,
 • Fispars i Finland og Russland,
 • Baltresto i Sverige, Tyskland og Storbritannia.

Hovedproduksjonen er for tiden lokalisert i Estland, noe som gjør at vi kan tilby kundene de beste prisene og topp kvalitet.

Produksjon ble grunnlagt i 2008. I begynnelsen, hadde selskapet en smalere spesialisering – produksjon av varmeovner for badestamper i tre. Etter å ha jobbet i timevis, ble garasjen vår på 3*5 meter startpunktet på veien vår til storforretning. Vi fikk den første vedfyrte badestampen da vi koblet brannovnen til et badekar i tre. På denne måten innså vi at vi kan produsere badestampene. Deretter utførte vi en fotoshoot på sommerhytta, hvor naboen vår ble interessert i de vedfyrte badestampene våre. Det var vårt første salg av vedfyrt badestamp. Fra den tiden av, har vi produsert flotte produkter som gjør livene til andre litt mer komfortable og gledesfylte.

Deretter satset vi på en individuell tilnærming til alle klientene og maksimal kundefornøyelse ved bruk av utendørs badstustønner og vedfyrte badestamper. Så,

 • Produkt av høy kvalitet
 • Tar hensyn til ønsker og bemerkninger fra kunden.
 • Firmautvikling med trender på det globale markedet, hjemmespaprodukter kan utvide produktutvalget og listen over fornøyde kunder.

I dag er den første badestamp i tre 15 år gammel og slik ser den ut: sterkt tre, ingen lekkasjer, råte eller mugg. Naboen vår er fornøyd og mener det ikke er nødvendig å skifte til en nyere og mer moderne modell enda. Badestampen har holdt seg godt, ved hjelp av skikkelig renhold og den høye kvaliteten på produktet. “Hvilken utendørs badstutønne eller trebadestamp må jeg velge? Hvordan kan det opprettholde kvaliteten i lang tid?” Vennligst kontakt salgsteamet vårt så de kan hjelpe deg å ta riktig avgjørelse. Følg bloggen vår, hvor vi deler nyttige tips og interessante artikler, inkludert hvordan du kan utvide levetiden på utendørs badstutønne eller vedfyrt badestamp for å beholde dem i flere år.

pic badestamp-produksjon-Norsbadtue

I dag er Baltresto den største produsenten av utendørs badstutønner og vedfyrte badestamper i Europa

Produksjon har over 15 års erfaring og mer enn 100 modeller av vedfyrte badestamper og 30 modeller av utendørs badstutønner. Et bredt utvalg lar deg velge produktet som passer best for deg og beliggenheten din. Et mangfold av tilbehør gir deg “SMART” hjelp for å komplettere utendørsbadstutønna eller den vedfyrte badestampen, som gir dem et individuelt design og funksjonalitet i bruk. Her er et par grunner til hvorfor du burde velge fra Norsbadstues’ utvalg av utendørs badestamper eller badstutønner.

Når vi designer produktene våre, produserer vi ikke bare det nyeste innen innovasjon og Globale trender i utendørs badstutønne- og vedfyrt badestampmarkedet, vi tar også hensyn til individuelle ønsker og bemerkninger fra kundene. Kundetilfredsstillelse er veldig viktig for oss. Derfor har vi alltid søkelys på vedfyrte badestamper og utendørs badstutønner hvor alt er i høy kvalitet og tenkt igjennom til hver minste detalj.

«Quattro»–hybridenpic badestamp-produksjon-Norsbadtue-1 er resultatet av utviklingen til  firmaet – som vi har investert all kunnskap og 10 års erfaring i. «Quattro» er den største og mest romslige glassfiberbadestampen i utvalget vårt. Den kan også sammenliknes med en jacuzzi. Derimot, med «Quattro» fiberglassbadestampen fra Norsbadstue får du bedre komfort og mobilitet, installasjonshastigheten og prisen lavere ned enn på en Jacuzzi. Fordelene ved «Quattro» Hybridmodellen kan fremheves slik:

 1. Muligheten til å raskt varme opp vannet ved bruk av vedfyringsovn og opprettholdelse av temperaturen med elektrisk varmer;
 2. Formen på «Quattro» glassfiberbadestampen er designet så ergonomisk at den lar deg sitte på mest komfortabelt og avslappet vis;
 3. På tross av størrelsen og det lille volumet (1400 L), kan badestampen lett få plass til opp til 10 mennesker;
 4. Med oppmerksomhet på alle detaljer, kan «Quattro» glassfiberbadestampen brukes ute om vinteren, når som helst når du ønsker det (ulikt Jacuzzien, som ikke kan skrus av ved frysetemperaturer).

Så den første «Quattro» glassfiberbadestampen ble solgt umiddelbart etter fremvisning av førsteutgaven, selv før den gikk i vanlig salg. Flere kunder ønsket å kjøpe akkurat denne vedfyrte badestamp modellen til hjemmene sine. De ventet på framkomst av produktet i månedsvis, og endelig fikk de det! Hovedsakelig når vi jobber med klienter, ønsker vi på Norskbadstue å sørge for at kunden er 100% fornøyd med designet, tekniske egenskaper og pris. Det er derfor produktet vårt er perfekt!

Norskbadstue Klienten vinner alltid

Vanligvis avholder vi konkurranser og har motivasjonsprogrammer for kjøpere og potensielle kunder. Selskapet Norskbadstue tilbyr deg muligheten til å vinne verdifulle premier og fint tilbehør til utendørs badstutønner eller den vedfyrte badestampen din.

Gjennom å følge selskapet Norskbadstue på sosiale plattformer som Instagram, Facebook og Youtube får du muligheten til å bruke kupongkoder med prisavslag på badstuer, og du får bonusavslag på vedfyrte badestamper. På denne måten, blir prisen på din badstutønne eller badestamp litt mer attraktiv.

зшс badestamp-vinner-Norsbadtue-1

Norskbadstue Satser på Kundetilfredstillelse

Norskbadstue har ikke bare som oppgave å selge deg vedfyrte badestamper eller utendørs badstutønner. Når du kjøper produktet vårt, er det så viktig for oss at du får hovedfordelen og gleden ved å bruke disse utendørs badstutønnene eller vedfyrte badestampene.

Bare se på hvordan det kan forandre livet ditt og livet til familien din etter å ha kjøpt et så nødvendig og hjelpsomt tilbehør til huset ditt. Badestamp eller utendørs badstutønne kan gjøres brukbart i alle situasjoner:

For barna er det alltid en feiring, ettersom de virkelig elsker å svømme! Den vedfyrte badestampen kan brukes for å holde barna sunne: som basseng om sommeren og varmebad om vinteren, mens du nyter den friske luften og skjønnheten til naturen i området.

pic badestamp i tre-kjøp-Norsbadtue-2
pic badestamp-i-tre-kjøp-Norsbadtue-4
pic badestamp-i-tre-Norsbadtue-3

Tid brukt med familien har ingen prislapp. Det knytter oss sammen, lar oss gi hverandre nødvendig oppmerksomhet, reduserer stressnivåene og lar oss slappe av fra hverdagskjøret sammen med familiene våre.

pic badestamp-i-tre-kjøp-Norsbadtue-6
pic badestamp--kjøp-Norsbadtue-7
pic badestamp--kjøp-Norsbadtue-8

Din egen badestamp i tre eller utendørs badstutønne kan bli en god grunn til å ha tid alene med din favorittperson og lage romantisk stemning. Norskbadstue  kombinerer funksjonalitet med tilfredsstillelse i alle aldre, når som helst og hvor som helst.

pic badestamp-i-tre-kjøp-Norsbadtue-11
pic badestamp-i-tre-kjøp-Norsbadtue-10
pic badestamp-i-tre-kjøp-Norsbadtue-9

Hva med vennebesøk, nabolagsfester og avslapning i helgen? Norskbadstue badestamp hjelper deg å krydre opp helga, feire ferie og oppnå 100% avslapning.

pic badestamp--kjøp-Norsbadtue-12
pic badestamp--kjøp-Norsbadtue-14

Til slutt er en utendørs badstutønne eller en vedfyrt badestamp en fantastisk mulighet til å holde deg i fysisk form, gi en gave til helse din når du ønsker, og er en god grunn til å tilføre hvile og avslapning i den fulle timeplanen din. Ta valget!

pic badestamp i tre-kjøp-Norsbadtue-20
pic badstu-kjøp-Norsbadtue-20
pic badestamp-i-tre-kjøp-Norsbadtue-23

Vår statistikk

Vi leverer produktene våre over hele Europa og Storbritannia: Skottland, Wales, Irland. I tillegg har vi kontorer i følgende land: Finland, Norge, Tyskland, Russland, Sverige,  Estland. Produktene våre distribueres også av selgere i Østerrike, Sveits, Frankrike, Italia, Romania, Bulgaria og Latvia.

Vi har en stabil årlig salgsvekst  grunnet  den høye kvaliteten på de utendørs badstutønnene og de vedfyrte badestampene  våre. Positive utviklinger i innovasjonsfeltet resulterer også i utviding av salgsgeografi. Derfor øker vi  markedsstyrken vår og øker framdriften.

pic Norsbadstue-reliability 2018
зшс Norsbadstue-reliability-2

Anmeldelser om oss på internett (Google reviewsFacebookTrustpilot reviews) bekrefter kompetansen vår.

pic fb-Norsbadstue
pic Trustpilot-Norsbadstue

Norskbadstue Teamet: Jobb og slapp av

Staben i firmaet vårt begynner å vokse. I dag er teamet vårt på 50 mennesker! Nylig flyttet vi også inn i et nytt, romslig og moderne kontor.

Alle disse menneskene er veletablerte spesialiser, og slutter aldri å utvikle og forbedre produkter på tross av høy resultatoppnåelse i yrket sitt.

Vi jobber masse, men vi er ikke på kontoret hele dagen. I tillegg vet vi også hvordan vi slapper av.

 • Vi elsker utendørsaktiviteter eller å lære nye lagsporter. Hvem som vinner betyr ingenting. Det viktigste er gleden vi får ved å delta!
 • I tillegg har vi daglige 10-minutter-lange “pratepauser” etterfulgt av en kopp te eller cappuccino.

“Pratepausene våre” er små pauser i løpet av arbeidsdagen hvor vi kommuniserer med hverandre og glemmer jobben litt. Det er det virkelige samholdet, hvor vi alle reiser oss fra arbeidspulten og går til kjøkkenet sammen.

pic Norsbadstue-Teamet

Abonnement = Fordeler for Norskbadstue kunden

Ring oss, skriv til oss og følg oss på sosiale medier for å høre om all aktivitet, i tillegg til interessante og hjelpsomme artikler. På denne måten går du ikke glipp av sjansen til å skaffe deg en bonus og kupongkode for avslag!